pic3

Algemeen | Docenttrainingen beroepsonderwijs | Bedrijfstrainingen | Netwerkshow | Projecten ondernemersonderwijs | Prijzen |
Tekstcorrectie | Colofon

Netwerkshow voor studenten HBO –commerciële opleidingen

Dit is een wervelende show, waarin binnen drie uur tijd een enigszins amorfe, afwachtende massa studenten verandert in een enthousiaste groep met elkaar communicerende individuen. Ze worden uitgedaagd om actief met elkaar aan de slag te gaan. Na de show weet elke student wat een netwerk is, wat je met een netwerk kunt bereiken en hoe je zelf een netwerk opbouwt. Tijdens deze show vormen de studenten hun eerste eigen netwerken Deze netwerken worden op foto en video vastgelegd Op een leuke en speelse manier leren de studenten hoe eerste indrukken ontstaan, hoe deze uitwerken in zakelijke contacten en hoe je daarmee omgaat.
Voor de opleiding kan deze show heel goed worden ingezet als start van de studieloopbaanbegeleiding. Elke student maakt na de show een eigen profiel. Dit profiel komt met een tijdens de show gemaakte foto op een website. Op deze website staan ook alle gevormde netwerken en een video van de show. De ideale basis voor de toekomst.
Kortom, de netwerkshow is een bruisende start van het studiejaar.

Deze show is onder meer met groot succes uitgevoerd bij de opleidingen van het Instituut voor Commercieel Management van de Hogeschool Rotterdam.

De inhoud en de uitwerking van de show worden in overleg met uw opleiding vastgesteld. De website met de netwerken, foto’s en de persoonlijke profielen wordt eigendom van de opleiding.

De groepsgrootte bedraagt maximaal 200- 220 deelnemers. Uw opleiding moet wel over een geschikte zaalcapaciteit beschikken.

Heeft u interesse om de netwerkshow in het volgende studiejaar uit te laten voeren? Neemt u dan contact op met Hans Molenaar, info@bijdeles.nl of telefonisch via 06 28885162.