pic3

Algemeen | Docenttrainingen beroepsonderwijs | Bedrijfstrainingen | Netwerkshow | Projecten ondernemersonderwijs | Prijzen |
Tekstcorrectie | Colofon

Docenttrainingen beroepsonderwijs

Werken met rollenspel en simulaties in verkooplessen

VMBO en MBO

U kunt met uw collega's ( ook van andere scholen) een training volgen voor het werken met rollenspelen en simulaties in uw lessen verkoop. De training wordt uitgevoerd in uw eigen praktijklokaal. Vooraf bespreken we met u de inhoud en opzet van deze training.

Maximale groepsgrootte: 10 deelnemers

Prijs: 965 euro ( dagdeel 4 uur)

Kiest u voor een training van 2 of meer dagdelen, dan doen wij u een speciale aanbieding.

Deelnemende scholen kunnen een speciaal ontwikkelde lessenserie ‘ Klantgericht verkoopgesprek in de winkel’ aanschaffen. Met deze methode kunt u direct met uw leerlingen aan de slag. Compleet met een uitgebreide docentenhandleiding. Toe te passen bij verschillende lesmethoden. U ontvangt ook de digitale versie van het leerlingenboek, zodat u het materiaal aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Doelgroep : VMBO - Economie/Verkooppraktijk Handel/Verkoop
MBO – diverse opleidingen verkoopmedewerker

Prijs: Schoolversie (digitaal) 695 euro

Inspirerend lesgeven en presenteren

VMBO MBO en HBO

Goed lesgeven is ook je vak kunnen verkopen. Maar hoe hou je je als docent staande in de moderne ‘zapcultuur’ van de jongeren.
In deze workshop krijgt de docent weer de blosjes op de wangen. Maak je lessen weer aantrekkelijk met praktijkcases, inspirerende verhalen, gastsprekers, interactie, overtuiging en discipline. De leerlingen eten weer uit uw hand. In deze workshop krijgt u geen ellenlange, onderwijskundige beschouwingen, maar gaat u direct met uw collega’s aan de slag.
Deze workshop duurt 1 dag ( 8 uur) en wordt in de school uitgevoerd. Deelname door docenten van 1 of verschillende scholen is mogelijk.

Maximale groepsgrootte : 12 deelnemers

Doelgroep: Docenten beroepsonderwijs (VMBO-MBO-HBO)
Prijs: 1785 euro

Competentiegericht vaardigheden trainen in opleidingen sales- en accountmanagement

HBO

U hoeft geen dure externe trainers of acteurs meer in te huren voor de training van de commerciële vaardigheden bij uw studenten. U leert hoe u zelf het verkoopgesprek ( op NIMA –sales A-niveau) en alle bijbehorende verkoopvaardigheden met uw studenten kunt trainen en nabespreken. Deze training wordt afgestemd op de inhoud en de praktijk van uw opleiding sales- en accountmanagement, zodat u meteen het geleerde in uw praktijk kunt toepassen.
De training omvat 6 -8 workshops en wordt gegeven aan docenten van 1 HBO –opleiding

Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers

Doelgroep: Docenten Commerciële opleidingen HBO

Prijs: in nader overleg ( het intakegesprek is voor onze rekening)